Daca ai fost pe Crisan sau in fata Casei Tineretului inseamna ca ai primit si oGratuita
Asociatia Lume Buna , prin Halalau Ionut Cosmin (organizatorul evenimentului in Severin) alaturi de Severin Forum si cu ajutorul Fundatiei Tineri pentru Tineri prin Dna Tania Pleniceanu , a organizat Imbratisari Gratuite.
A sosit ziua de 20 mai, si am fost multi, spre surprinderea tuturor, aproximativ 45.
Majoritatea oamenilor au acceptat imbratisarile gratuite cu caldura, intreband uneori "pentru ce?". Ne-am gandit si am gasit cel mai bun raspuns: "Pentru o zi buna!" sau "Pentru o lume mai buna".
Se pare ca vestea actiunii noastre s-a raspandit si in randul oficialitatilor locale si al televiziunilor locale care au trecut sa stranga impresii si imbratisari de la voluntari si de la trecatorii pe care i-am " agresat " (glumesc desigur).
A fost o zi frumoasa cu oameni buni si cu trecatori surprinsi de bunatatea care mai exista in randul severinenilor.
Pana si ploaia torentiala a asteptat pana am terminat actiunea la ora 15:00.......bine, bine la 15 fara un sfert (fulgera si ne-am gandit ca ne facem uzi leoarca)
Am facut si poze multe (400 la numar) din care am selectat pe cele mai importante. Poate va regasiti si voi in poze .... oricum la ora 20 pe RTS (partenerul media) va fi si reportajul despre eveniment.
Felicitari tuturor participantilor! Am reusit sa aducem o pata de culoare pe griul cotidian.
Si era sa uit......... o marepentru toti !!!!!! Si fotografului ... ca uitasem de el.
Asteptam impresiile voastre.....data viitoare vei vrea sa participi??
sursa: SeverinForum

Gratuita
) din care am selectat pe cele mai importante. Poate va regasiti si voi in poze .... oricum la ora 20 pe RTS (partenerul media) va fi si reportajul despre eveniment.
Reply With Quote
la ora 20 pe RTS